marți, aprilie 2

The one who loves me is lifeS-au întâmplat multe. Cel puţin, la radio. Sau mai bine zis, cu această parte a vieţii mele. În ultimele săptămâni am avut ocazia să cunosc doi oameni speciali. Adevăraţi. Sinceri şi frumoşi. Simt nevoia să nu ţin doar pentru mine.

Lămuriri.
Aici nu e vorba de reclamă, e vorba de povestirea unor experienţe personale. Oricât îmi pun amprenta asupra emisiunii Forever Young, există trăiri profunde care nu pot fi exprimate la radio. Păreri şi impresii ce ţin doar de viziunea mea asupra lucrurilor. Acesta e motivul pentru care pot scrie aici. Aici, locul unde am povestit mereu despre oamenii care m-au impresionat cu adevărat. 

Unul dintre ei este Dan Teodorescu, cel care a răspuns prompt invitaţiei mele de a veni în studio la radio, înainte de concert. Mi-a spus că nu vrea să mă încurce din cauză că nu ştia exact programul trupei după probele de sunet, dar mi-a propus să mă duc să îi iau un interviu. Un interviu la care mi-a răspuns relaxat, degajat, sincer şi prietenos timp de mai bine de un sfert de oră. În emisiunea în care am difuzat interviul şi am vorbit despre trupa Taxi, el a sunat şi a intrat în direct, să spună câteva cuvinte "la cald". Pentru atitudinea sa, jos pălăria! Pentru simplitatea, blândeţea şi bucuria din vorbe şi priviri, jos pălăria! 

Cealaltă surpriză a fost trupa Sarmalele Reci, care au acceptat cu mare drag să vină în studio. Mai cu seamă, solistul, Zoli, împreună cu chitaristul, Emil, pe care i-aţi putut auzi sâmbăta ce tocmai a trecut la Pro Fm Lider Fm, înainte de concertul lor în Galaţi. Nu mă aşteptam să accepte şi mai mult decât atât, nu mă aşteptam să descopăr dincolo de cântăreţii ce-mi plac tare, ca artişti, aşa nişte oameni faini, deştepţi şi prietenoşi. Cum îi spuneam şi lui Zoli, când eram prin clasa a VII-a şi am început să ascult piesele lor, nu îmi puteam imagina nicicum că voi ajunge să-i cunosc personal şi nici că sunt nişte persoane atât de pline de frumuseţe, tinereţe şi bucurie. După emisiune, am fost şi la concert. Deşi publicul nu a prea făcut atmosferă, eu m-am simţit în largul meu, am cântat şi am dansat, mi-am eliberat toate emoţiile adunate în ultimul timp pentru toate cele. Au fost clipe perfecte, alături de OAMENI. Pur şi simplu, Oameni.  
 
În rest, ce mă mai hrăneşte, sau mai bine zis cine, este omul special pe care îl descopăr în fiecare zi, un om la care ţin în modul meu, aparte. Firesc de nefiresc, mă bucur în fiecare secundă, căci ştiu că e acolo. Mă bucur că ne-am găsit, că suntem, vedem şi simţim, vorbim şi hoinărim şi îi facem loc vieţii să pulseze la orice intensitate îşi doreşte ea, căci zilele nu se mai nasc în concret şi muzica ne dilată pupilele şi secundele. 
Totul se schimbă, trece şi nu contează decât atât cât îl îmbrăţisăm noi. 
E iarăşi linişte. Linişte şi pace odihnite într-o fericire aproape incredibilă, inevitabilă. E bine. În ritmul acesta de paşi, în viteza aceasta a valurilor, în împrejurimile strânse între pleoaple sub formă de zâmbete, lumea e redimensionată şi este, cu siguranţă, mai frumoasă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu