luni, octombrie 11

De ce Consiliul Elevilor?


Pentru că nu vreau să vă conving de nimic,
pentru că nu vreau să promit, nu vreau să vă prostesc.
Ştim cu toţii cum merg lucrurile în LVA.

Mai noi sau mai vechi, suntem copii de colegiu cu prestigiu şi asta ne obligă la acţiuni măreţe, la viitoruri strălucitoare.

Mereu am avut un om capabil care să ne reprezinte, care şi-a câştigat simpatia, popularitatea, aprobarea, de-a lungul timpului; care a demonstrat că poate, numai după ce i-a fost oferită şansa, care ne-a arătat că nu promisiunile sunt cele care îl recomandă, ca un adevărat Preşedinte al Consiliului Elevilor.

De ce candidez?

Pentru că pot, pentru că acum am ŞANSA. Mulţi dintre voi ştiti ce e aceea - momentul în care ţi se oferă pe tavă ceea ce ai aşteptat ani buni - trebuie doar să ştii să iei.
Pentru provocare, pentru că vreau să-mi demonstrez că sunt în stare să reprezint cu succes liceul ăsta cu mormanul lui de pretenţii.
Pentru că acum am ocazia să fac tot ce îmi stă în putere să rezolv problemele reale ale elevilor, implicit şi ale mele, fiindcă interesele lor se identifică perfect cu interesele mele.
Pentru că există probleme pe care de aproape 6 ani le-am ascultat, le-am simţit şi am aşteptat să fie rezolvate.
Dar cum "dacă vrei ca ceva să fie bine făcut, trebuie să îl faci cu mâna ta", consider că acum este momentul meu să fac diferenţa pentru noi toţi.




***

We don't need no thoughts control.






Un comentariu: